Balenes i llops marins!!!!

L’endemà ens vàrem aixecar i vàrem anar a posar-nos els neoprens per marxar cap a la barca.
Quan estàvem amb la barca de camí ens vàrem trobar una balena però estava molt lluny i vam seguir amb la barca però de cop van venir molts i molts dofins cap a la barca i saltaven molt aprop i pasaven per sota la barca!!! Quan vàrem marxar ens vam trobar llops maríns a l’aigüa, jo estava una mica nerviós pero content. Ens vàrem preparar per tirar-nos a l’aigua amb l’instructor. Eren molt divertits però grans. El cap d’un rato va arribar el que seria el seguent mascle alfa i era una mica agressiu perquè obria la boca i venia cap a tú molt ràpid però no et tocava.
Al cap d’un rato va venir el mascle alfa que feia 2m i pesava 500kg i aquest si que feia por perquè tenia una esgarapada al pit. Després vàrem tornar a la barca perque tornavem cap a PUERTO PIRÁMIDES. I de tornada vàrem tornar a veure una balena però estava molt lluny.
Vàrem arribar a les 11h del matí del bany amb llops marins a PUERTO PIRAMIDES i a les 12h ja estàvem  agafant un altre barco però aquesta vegada per veure balenes, tot i que ens van dir que en quedaven 6 en tot el golf de PENÍNSULA VALDES. Vàrem navegar 5 minuts i vàrem estar de sort. Hi havia una però com que estava una altre barca vam anar a buscar-ne una altre i la vam trobar una mare amb la cria i les vàrem estar mirant un rato i es van enfonsar però en van sortir dos més que van estar molt de rato amb nosaltres fins i tot la cria va treure la cua dos vegades. Al  arribar a la platja vàrem dinar vàrem pasar la tarda tranquils.