De ruta amb parada al Parque Luro

El dia 4 de desembre vàrem tornar a fer molts kilometres per arribar a casa la Jimena que està a Rincon al costat de Santa Fe. Vàrem fer 4 hores fins el Parque Luro que és una reserva natural. Quan vàrem arribar vàrem preguntar si podiem dormir en el camping però ens van dir que no perquè el camping estava tancat i vam tenir que tirar enrera per anar a un poble on també hi havia un camping i aquest si que estava obert. I vàrem dormir. Lendemà al matí vàrem anar a comprar carn per sopar. Després vàrem anar a comprar empanades de carn i de pernil dolç i formatge per dinar. A les 11 del matí vam anar al Parque Luro per veure ocells. Vam anar alla i després de caminar un rato vàrem anar a dinar les empanades. De ocells vam veure: el Tero ( que és com una oca però que vola), lloro de palo ( que es com una cotorra), cachalot que és com un colom marro amb cresta…
Mentres dinavem va venir una guineu grisa que estava a 10 metres de nosaltres.
Desprès de dinar vam agafar el cotxe per fer 4 hores més.
Desprès de fer 4 hores fins a General Villegas, alla vam fer la carn que haviem comprat vam sopar i vam dormir.