PLAYA PARDENAS y Isla de los Pajaros.

El dia 3 de desembre ens vàrem despertar i vàrem anar a preguntar en el Centre d’Informació per que podiem fer i ens van dir una platja molt bonica. De camí com que era un camí de terra en el desert vàrem anar tot el rato treien el cap per la finestra. Quan vàrem arribar a la platja la Bruna i jo vàrem fer deures mentres el papa feia fotos. Quan la mama i la Bruna estaven fent el dinar el papa i jo vam anar a fer una volta per la platja i la aigua era verda i estava tot ple d’algues quan estavem cap el final ens vàrem trobar un elefant marí que estava sol i no sabiem perquè. Vàrem estar un rato mirant-lo i vam seguir caminant i ens vam trobar un pingüi mort i després vam marxar cap a dinar. Després de dinar vam seguir una mica el camí i en una valla hi havia un Guanaco mort que no tenia cap. A la tarda vam anar en una illa que es diu LA ISLA DE LOS PAJAROS. Hi havia molts de ocells com: pingüins, gavines, cames llargues… Després de mirar els ocells vam fer 5 minuts de cotxe per anar en una platja.